Wie is de mol?

IP » play.wodehnetwerk.nl

Wie is de mol?

In deze minigame kan je niemand vertrouwen. Iedereen liegt en bedriegd. En dat maakt het juist leuk! “Trust no body” is dan ook het motto van Wie is de mol. Is het nou een mol? Of is het toch een Ego? Deze minigame zit vol met verrassingselement. 2 Egoisten? Of toch een Mol Peacekeeper? Je weet het nooit. Dit is dan ook je enige mogelijkheid om iedereen voor te liegen! Grijp je kans!

Rollen

Uitleg

Speler

Aan jou is het de taak om met je medespelers een golden block op de endtable op het laatst te plaatsen. Dit gaat niet zonder moeite, want er zijn mollen en egoïsten aanwezig die zelf de winst willen pakken op hun eigen manier. Kan jij je medespelers herkenen en de mollen en egoïsten eruit halen?

Mol

De taak is aan jou en je mede mollen om zo veel mogelijk de spelers te saboteren en uiteindelijk zelf een diamond block op de endtable te plaatsen aan het eind. Maar pas op! Dit moet stiekem gaan, de spelers doen er alles aan om een golden block te plaatsen op de endtable. Kan jij de spelers lang genoeg bedreiegen om uiteindelijk zelf de diamond block te plaatsen?

Egoist

Het is jouw taak om te zorgen dat zowel de spelers en de mollen beide niet kunnen finishen. Dit kan je op verschillende manieren doen. Maar pas op de mollen en spelers zijn beide tegen jou. Kan jij je lang genoeg voordoen als een andere rol en op het juiste moment toeslaan? 

Peacekeeper (bijrol)

Jij mag in de kamer vóór de finish kiezen welke spelers jij door laat gaan naar de volgende kamer. Dit is een bijrol wat betekend dat jij naast deze taak nog een speler, mol of egoist taak hebt. Je mag als peacekeeper alleen niet finishen. In de peacekeeper kamer mag jij ZELF 2 kills maken. 1 met deathnote en 1 met je zwaard. Hierna mag jij niks meer doen.

Detective (bijrol)

Jij mag in de stem kamer vragen aan de spelleider of iemand een speler, egoist of mol is (bijv: is henk speler?). de spelleider kan alleen ja of nee terug antwoorden.  Dit is een bijrol wat betekend dat je naast deze taak nog een speler, mol of egoist taak hebt. Je bent niet verplicht te melden dat je weet welke rol iemand is na de stem kamer.

Maps

Standaard

Worldtour

Cartoon

Nature